Har du brug for en ombygning i Århus og omregn?

Skal du have lagt køkkenet sammen med stuen, eller skal værelserne deles op, så du får et ekstra børneværelse eller måske en hems på et af værelserne - så tag os med på råd. Hos Murermester David Harritz har vi stor erfaring med ombygninger, både i lejligheder og huse.

Et godt stykke håndværk

En ombygning kan være en god investering i din bolig og den kan få et ældre hus til at fremstå nyt og lækkert. Inden du beslutter dig for, hvad der skal laves, vil vi gerne gennemgå projektet sammen med dig, så vi kan byde ind med flere muligheder. Vi kan også gøre opmærksom på eventuelle forhindringer, og se på om huset kan klare ombygningen.

Kontakt os for nærmere information

Vi er de rette at kontakte hvis du ønsker en god behandling, et højt kvalitetsniveau og en fordelagtig pris. Med stor erfaring fra blandt andet Århus, Risskov, Åbyhøj og Brabrand varetager vi den dag i dag opgaver i hele Jylland, altid til kundernes tilfredshed. 

Du er velkommen til at kontakte os og høre mere om dine muligheder igennem et samarbejde med os. Du kan kontakte os på tlf. 86 26 39 40 eller gå til vores kontaktsideVi glæder os til at høre fra dig!

Husk at vi også tilbyder arbejde inden for badeværelsehalbyggeriklinkermurerombygning  og vi er autoriseret kloakmester.

Det kan vi hjælpe med

Se vores arbejdsområder

Skal du bruge
en murer?

Du er altid velkommen til at tage kontakt til os på telefon 86 26 39 40 eller via kontaktformularen, hvis du har brug for en murer. Vi står klar til at give dig gode råd med på vejen eller komme med et uforpligtende tilbud på dit projekt. Hvis du bor i nærheden af Risskov, Åbyhøj, Brabrand, Højbjerg eller Århus, så kommer vi gerne forbi og ser på projektet sammen med dig.