Overvejer du nyt tag?

Skal du have lagt nyt tag på dit hus, eller er du i gang med at bygge nyt hus, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud på opgaven. Hos Murermester David Harritz har vi flere års erfaring, og vi leverer altid et godt resultat. Vi er også meget opmærksomme på, at arbejdet skal være udført korrekt fra starten, for fejl eller mangler kan udvikle sig til reelle skader, der er lige så dyre at udbedre som at lægge et helt nyt tag.

Tilfredse kunder

Vi har altid en professionel tilgang til projekterne, og vi går meget op i, at arbejdet leveres til tiden og har en høj kvalitet. De afsluttede projekter skal gerne leve op til kundernes forventninger og ønsker, så derfor er samarbejde rigtig vigtigt.

Få et godt tilbud på dit nye tag

Det er et større projekt, når der skal lægges nyt tag, og der er flere beslutninger, der skal tages. Vi kan rådgive dig om de mange løsninger til taget samt materialer. Vi sørger for, at du er i sikre hænder fra start til slut i projektet.

Nyt tag i Århus? Kontakt os i dag

Vi varetager rigtig mange opgaver i Århus og omegn, heriblandt Åbyhøj, Risskov, Brabrand og Højbjerg. Du kan kontakte os på tlf. 86 26 39 40 eller gå til vores kontaktside. Vi ser frem til at høre fra dig!


Husk at vi også tilbyder arbejde inden for badeværelsehalbyggeriklinkermurerombygning 
og vi er autoriseret kloakmester.

Det kan vi hjælpe med

Se vores arbejdsområder

Skal du bruge
en murer?

Du er altid velkommen til at tage kontakt til os på telefon 86 26 39 40 eller via kontaktformularen, hvis du har brug for en murer. Vi står klar til at give dig gode råd med på vejen eller komme med et uforpligtende tilbud på dit projekt. Hvis du bor i nærheden af Risskov, Åbyhøj, Brabrand, Højbjerg eller Århus, så kommer vi gerne forbi og ser på projektet sammen med dig.