Nybyggeri

Villa U i Skåde. Opført 2014 i samarbejde med C.F. Møllers Tegnestue

Villa U er en enfamilie-bolig på to etager beliggende på en naturskøn udsigtsgrund ved Aarhus. Villaen udnytter udsigten og nærheden til det grønne til tre sider og er organiseret omkring et dobbelthøjt indre rum med ovenlys og en skulpturel enhed af trappe og muret pejs med plads til placering af kunstværker. Rummet er husets hjerte og binder alle stuer og værelser sammen med åbne kig på kryds og tværs.

Stueetage og overetagen er udformet som spejlvendte parallelogrammer, så der skabes en lang række åbne og overdækkede terrasser og siddenicher på begge niveauer indrammet af en gennemgående facadebeklædning af mørkt patineret zink med en varmtonet indre foring af hårdttræslister.

Villaen er indrettet til kørestolsbrug med en særlig boligelevator. Stueetagen rummer stue, køkken og værelser med direkte udgang til støbte terrasser i landskabet samt entre og bryggers i forlængelse af den integrerede carport. Overetagen rummer en stue med terrasser mod både øst og vest samt et større soveværelse med bad, walk-in closet og egen morgenterrasse. Tagfladen over carporten er udført som en grøn taghave.

Rå flisegulve i store formater, pigmenterede egetræsgulve, håndlavede køkkenelementer og specialbrændte teglsten giver en kontrastfuld vekselvirkning med villaens lyse toner og danner stoflige overflader, som fremhæver de skiftende lysindfald. Nærheden til de grønne omgivelser forstærkes af de generøse rumhøje glaspartier og de flydende overgange mellem inde og ude.

Det kan vi hjælpe med

Se vores arbejdsområder

Skal du bruge
en murer?

Du er altid velkommen til at tage kontakt til os på telefon 86 26 39 40 eller via kontaktformularen, hvis du har brug for en murer. Vi står klar til at give dig gode råd med på vejen eller komme med et uforpligtende tilbud på dit projekt. Hvis du bor i nærheden af Risskov, Åbyhøj, Brabrand, Højbjerg eller Århus, så kommer vi gerne forbi og ser på projektet sammen med dig.