Halbyggeri - et stort projekt

Arbejdet med halbyggeri lykkes bedre med erfarne hænder. Hos Murermester David Harritz har vi en stor erfaring inden for området, og vi går meget op i godt håndværk. Derudover er vi opdateret med diverse krav og byggetilladelser, så vores halbyggeri vil altid blive godkendt.

Beskriv projektet

Inden vi påbegynder projektet, gennemgår vi jeres ønsker og forventninger, så vi kan skabe det rette resultat. Derudover snakker vi også økonomi med dig, da det til tider godt kan sætte nogle begrænsninger, som vi altid vender til nye muligheder. Det er vigtigt for os, at vi bliver enige om projektet, og at vi løbende kan snakke om eventuelle ændringer, og selvom vi har stor erfaring med halbyggeri, er det altid rart at sikre, at man lever op til kundens forventninger - så det kan du regne med, at vi gør.

Vi har den nødvendige erfaring

Igennem tiden har vi udført halbyggeri i Åbyhøj, Århus, Højbjerg, Risskov og Brabrand, og den dag i dag varetager vi opgaver i hele Jylland til kundernes tilfredshed. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud, ligegyldigt om det er et stort eller mindre projekt, som du skal have lavet.

Du kan kontakte os på tlf. 86 26 39 40 eller gå til vores kontaktside. Vi ser frem til at gøre et stykke godt arbejde for dig!

Det kan vi hjælpe med

Se vores arbejdsområder

Skal du bruge
en murer?

Du er altid velkommen til at tage kontakt til os på telefon 86 26 39 40 eller via kontaktformularen, hvis du har brug for en murer. Vi står klar til at give dig gode råd med på vejen eller komme med et uforpligtende tilbud på dit projekt. Hvis du bor i nærheden af Risskov, Åbyhøj, Brabrand, Højbjerg eller Århus, så kommer vi gerne forbi og ser på projektet sammen med dig.