Skal du have et nyt badeværelse?

Trænger du til at få udskiftet dit badeværelse, så står vi klar til at hjælpe. Hos Murermester David Harritz har vi stor erfaring med badeværelser og kan med stort kendskab til markedet indhente de bedste klinker og andre fliser til fordelagtige priser. Vi vejleder dig gerne, så du træffer de rigtig valg, når badeværelse skal renoveres eller du skal have nyt.

Kunden i fokus

Igennem en god kommunikation, råd og vejledning, sikrer vi os, at du kender alle dine muligheder og får et unikt resultat, der opfylder dine ønsker og behov. Vi lægger vægt på kvalitet, effektivitet og sætter en stor ære i, at udføre et godt stykke arbejde. For os er det nemlig vigtigt, at du som kunden er tilfreds med resultatet.

Vi opfører dit nye badeværelse i og omkring Århus

Vi er de rette at kontakte hvis du ønsker en god behandling, et højt kvalitetsniveau og en fordelagtig pris. Med stor erfaring fra blandt andet Århus, Risskov, Åbyhøj og Brabrand varetager vi den dag i dag opgaver i hele Jylland, altid til kundernes tilfredshed. 

Kontakt os for et nyt badeværelse

Du er velkommen til at kontakte os og høre mere om dine muligheder igennem et samarbejde med os.

Du kan kontakte os på tlf. 86 26 39 40 eller gå til vores kontaktside. Vi ser frem til at høre fra dig!

Husk at vi også tilbyder arbejde inden for badeværelsehalbyggeriklinkermurerombygning  og vi er autoriseret kloakmester.

Det kan vi hjælpe med

Se vores arbejdsområder

Skal du bruge
en murer?

Du er altid velkommen til at tage kontakt til os på telefon 86 26 39 40 eller via kontaktformularen, hvis du har brug for en murer. Vi står klar til at give dig gode råd med på vejen eller komme med et uforpligtende tilbud på dit projekt. Hvis du bor i nærheden af Risskov, Åbyhøj, Brabrand, Højbjerg eller Århus, så kommer vi gerne forbi og ser på projektet sammen med dig.